Majema - bild på påskpysslande barn

Påsken är vårens stora högtid och det finns många traditioner som hör till. Påskkärringarna gör sig klara för att flyga till Blåkulla, men innan dess finns det tid för lite pyssel.

  Självklart vill vi på Majemaförlaget bjuda på lite påskpyssel. Denna gång blir det fina kopieringsunderlag till 2 olika sorters påskkort båda tagna från vår bok Lärarpraktikan VÅR.

Lärarpraktikan ett populärt kopieringsunderlag!

Boken innehåller mängder av idéer, arbetsblad och förslag på temadagar som anknyter till våren. Du hittar även kapitlet, Snart sommar, med  kopieringsunderlag som passar de sista veckorna på vårterminen. Lärarpraktikan är en serie böcker med kopieringsunderlag där du kan hämta inspiration till din planering. Böckerna innehåller en handledning med förslag på arbetsområden, kreativa tips och konkreta övningar. Du sparar mycket tid på att allt är samlat på ett ställe. Lärarpraktikan Vår tillsammans med Lärarpraktikan Höst,  Lärarpraktikan Vinter samt Lärarpraktikan Bokverkstad ger dig möjlighet att under hela läsåret ha skolans trevligaste klassrum.           Övriga Lärarpraktikor fyllda med kopieringsunderlag är: Lärarpraktikan Kom igång och skriv!Lärarpraktikan Fröken jag är klar! samt de två engelska versionerna Lärarpraktikan Tea Time One och Tea time Two.