50% rabatt på alla kalendrar för läsåret 15/16

En termin av läsåret 15/16 har gått och då som brukligt sänker vi priset på alla våra kalendrar för läsåret 15/16. Så ta chansen att prova våra populära väggkalendrar Hela året runt och Kalenderblocket eller varför inte prova vår digitala Klassrumskalender till halva priset!

Härhittar du alla kalendrar från Majema både väggkalendrar, elevkalendrar och lärarkalendrar. Erbjudandet gäller alla daterade kalendrar så långt lagret räcker.

Så här säger några användare om Kalenderblocket:

Vi har börjat varje morgon hela höstterminen i min etta med en samling där vi har dragit dagens datum, dagens namnsdagsbarn och dagens "fundering" från kalenderblocket. Det har varit mycket uppskattat av både mig och mina elever. Det har bidragit till en träning i att stå för sina egna tankar och idéer, likväl som en lästräning och en träning på alla ordningstal. Skulle vi missa en samling någon dag är det direkt någon som säger ifrån! Eleverna som öppnade dagens kalenderlucka fick även svara på, eller dela ut, Majemafrågan/uppdraget. Mycket uppskattat! Bra idéer och fakta passar oss som också arbetar med Grej of the Day! Så tack för ett fint material! Jag valde att sätta upp Kalenderblocket på en synlig plats i kapprummet på skolan. Elever från många klasser har stannat till och läst och man har hört dem prata om dem. Ett riktigt roligt sätt att smyga in kunskap.