Gästblogg: Alva här!

Hej! Jag heter Alva, jag är snart 14 år gammal (17 dagar kvar. Inte för att jag räknar eller så...) och bor på Ingarö. Jag har fått chansen att blogga här på majema-bloggen ett tag vilket ska bli jättekul! Jag går på Brunns skola i årskurs åtta. Jag gillar min skola rätt mycket, och trots mycket prov och inlämningar hinner jag med mina fritidsintressen; dans 2-4 gånger i veckan, piano,och körsång. Det är alla aktiviteter som jag har sysslat med ganska länge och älskar. Annars gillar jag att fotografera, läsa och mysa med min hund Florrie. Om tjugo minuter går bussen till dansen som ska pågå i två timmar, och från att jag kom hem från skolan till nu har jag pluggat inför svenska-prov imorgon, gjort uppgifter till engelskan som ska vara klara på fredag och jobbat med biologi. Man får ta vara på timmarna man får över! Jag bloggar nu från min mammas profil på bloggen för att min egen inte verkar fungera som det ska.

Florrie!

  Hejdå! //Alva