Att cykla i regn!

Efter sommaren känns det som rätt läge att sätta nya rutiner så nu försöker jag cykla till jobbet. Härligt, i alla fall när man kommit fram! I går öppnade sig himlen både till och från jobbet och jag var helt genomblöt när jag hit till jobbet. Gjorde en Google-sökning på "att cykla i regn" och fick fram en fin text som bloggaren Drömma-Lotta skrivit. Läs den! Man borde cykla mer i regn! Tyvärr upptäckte jag att min cykelhjälm gått sönder, förmodligen klämd i bagaget när vi försökte få plats med hela bohaget där i somras. Dags att köpa ny! Ska man leta efter "gröna spännet" även till vuxna eller är det bara barn som har den funktionen på sina hjälmar?! Kanske är det fler än jag som behöver fräscha upp kunskaperna om cykelsäkerhet, något att tänka på både som bilist och cyklist! På NTFs hemsida finns matnyttig information.