En till Maria på plats!

Hej! Jag heter Maria och är ny här på Majema. För ett år sedan började Katta på Majemaförlaget och gjorde då en kortintervju med sig själv, jag är så fiffig att jag helt enkelt kopierar hennes upplägg, mycket nöje! Bästa sommarminne: När jag fick sjukt många abborrar Bäst att försöka glömma: Maskarna som fick lida på kroken... Uttryck jag använder: Nu kör vi! Roligaste spelet: Med andra ord Idrott jag aldrig provat: Curling På middagsbordet: Tacos Genomsnittlig ålder på mina tre barn: - X antal år :) Mat jag undviker: Blodpudding Vad jag plötsligt vill kunna utan att behöva öva alls: Åka skateboard riktigt bra Tråkig syssla: Borsta tänderna Extremt ointresserad av: Curling :) Ord jag stör mig på: ”Gumman” Bästa paprikan: Gul Ungefärligt antal elever jag var lärare åt: 50 stycken (om simlärare gills!) Nybörjare på: Att cykla till jobbet Huruvida det är roligt att ha ett nytt jobb: JA! Jag vill även passa på att bjuda på en bild på Maria T som idag går på föräldraledighet. Hela Majema önskar dig och familjen lycka till och vi hoppas att få se dig/er snart! / Maria V