Februari TOPP 5

Februari har alltid varit något av en favoritmånad. Det är naturligtvis många orsaker som spelar in. Inspirerad av Pär LernströmMixMegapol har jag gjort en Februari TOPP 5 - lista. 5. Melodifestivalenbörjar sin turne. Att göra egna undersökningar om vilken låt kamraterna skulle röstat på och sedan redovisa det i diagram av olika slag, att skriva texter om idolerna...ja det finns mycket som är kul och uppskattat av eleverna. Och glada, positiva barn är ju toppen.

 

 

4. Februarivinter med vit snö, sol och skidåkning och gärna lite korvgrillning - härligt!! 3. Sportlov- lite extra ledighet är aldrig fel.

 

 

2. Semlor - eller fastlagsbullar som man säger där jag kommer ifrån. I år infaller visserligen inte Fettisdagen förrän 8 mars, men det börjar kännas ok att fusk-äta lite! 1. Det allra bästa med februari är nog ändå LJUSET!! Det är ljust när man kör till jobbet på morgonen och (oftast) ljust när man kör hem på eftermiddagen.

 

...och nu inser jag ju att jag ändå glömt en massa som t ex Alla Hjärtans Dag, som ju är så tacksam och rolig att göra något extra av tillsammans med eleverna...och att vinter-OS går i februari...och .... det får bli en ny lista någon annan gång! Visste du förresten att 1 februari, 1 mars och 1 november alltid infaller på samma veckodag, de år det inte är skottår? En härlig och ljus februari önskar jag er alla!