Julkort

Nu är det bara 2 dagar kvar tills julkorten bör postas. Vi har diskuterat här på kontoret huruvida man skriver julkort nuförtiden eller ej?!

Ska jag vara helt ärlig så känns det lite stressigt, man vill ju ha ett fint kort, ska det vara ett foto?!, ska man skriva en personlig hälsning eller räcker det att bara skriva namnet... Men även om jag tänkt tanken att bara maila en trevlig hälsning till vänner och bekanta så kan jag ändå inte låta bli att hitta en fin bild, beställa kort på nätet och sätta mig vid köksbordet och börja plocka i gamla papper, kort och listor. Det är verkligen mysigt att gå igenom adressboken från "förr", minnas tillbaka, strunta i de personer man vill och skriva en hälsning till någon man tycker om trots att man aldrig får en hälsning tillbaka. Tid finns ännu att skriva en rad och lägga den i brevlådan! För att hälsningen ska komma fram innan jul vill Posten att man postar senast den 16 december!

PS. När jag hinner står jag länge inne servicebutiken och väljer frimärken. I juletid är årets julfrimärke ett självklart val. Vill du ha extra fin poststämpel kan jag rekommendera ett besök på Postmuséet!