Kom och träffa oss!

Kom och träffa oss!

Det finns inget som slår det personliga mötet! Vi på Majema älskar att få komma ut på mässor, lärarträffar och skolbesök och få möta er lärare "i verkligheten"!
Spännande att få höra hur just du har det i klassrummet. Finns det något som du behöver hjälp med?
Hur får du in programmering i din undervisning t.ex.? Dessa samtal är otroligt inspirerande för oss och kan ge idéer till nya läromedel som underlättar ditt arbete! Vi besöker 20 städer under våren med en stor läromedelsutställning, där flera förlag ställer ut. Kolla om vi kommer till en plats nära dig!
Läs mer

 

Fyll på med kunskap och inspiration!

Missade du Fredrik Kennebäcks populära föreläsning "Jaha, ska alla bli programmerare nu?", så får du chansen i vår igen. Om inte någon av dessa platser heller passar så kan du se Fredriks föreläsning på majema.se/programmering
Fler pedagogträffar med aktuella föreläsningar planeras - håll utkik! Information kommer i nyhetsbrev och på majema.se/pedagogtraff.
Läs mer

Kan du inte komma? Då kommer vi!

Vi kommer gärna till er skola och gör en presentation av det läromedel som ni är intresserade av. Hitta en tid som passar och hör av er, så dyker vi upp med böcker och lärarwebb.
Ni kan också beställa Majemalådan till påseende. Då kommer den gula lådan med ett urval från våra läromedel och kalendrar.
Den kan ni ha stående i personalrummet så att alla får chans att bläddra. När ni är nöjda kommer vi och hämtar lådan. Boka här

Vi finns alltid nära dig (och din mobil)!

Instagram aktuella hälsningar från Majema
Blogg - här delar lärare med sig av sin vardag och ger tips
Facebook - senaste nytt från oss, tävlingar och annat kul
Nyhetsbrev - inspirerande nyheter och regelbunden information
Chatt - snabbt personligt och enkelt! Kundtjänst, tips och råd.

Som du ser är vi redo för kontakt!