Majemas adventskalender lucka 4/4

När barnen har gått på jullov

Den fjärde adventsluckan är till för bara dig som lärare och pedagog. Nu har du klarat av ännu en termin! Du har kämpat med IUP:er, utvecklingssamtal och utvecklingsplaner, lektionsplaneringar i alla dess former och säkert skrivit alldeles för många mail. Du har stöttat dina elever, letat vantar i hallen, tröstat barn och lugnat oroliga föräldrar. Kanske har ni pysslat änglar, hjärteböcker och snögubbar med tydliga lim- och glitterrester överallt. Du har alldeles säkert utvecklat dig själv men kanske framförallt allt dina elever och deras familjer som du dagligen möter, stöttar och väcker kunskapstörst hos. Nu är du verkligen värd att få koppla av och logga ut arbetet för ett tag. Vi önskar att du får tid att njuta av julefrid och nyårsbubbel. Ladda dina batterier så att du kan fortsätta vara en skolhjälte även under 2015.

Julen en tid att läsa romaner, spela sällskapsspel och mysa

Tävla om ett presentkort om 500:- på Akademibokhandeln! Unna dig själv något som bara du gillar - kanske är det en ny bok, ett spel, fina papper eller vad? Tävla på vår Facebooksida och berätta vad du vill ge dig själv i julklapp. Vinnaren dras och presenteras vid lunchtid på måndag den 22/12. Till Majemaförlagets Facebook Till Majema i Förskolans Facebook

Lucka 4 - Majemas bästa tips för en god jul

Här bjuder vi på Majemas bästa tips för en riktigt fridfull jul och ett gott nytt år! Från oss alla till er alla - en riktigt God Jul!