Majemas julkalender - kluringar, traditioner och högtider!

Så var det äntligen dags för årets julkalender från Majema. I år står vår populära väggalmanacka Kalenderblocket i fokus.

Majemas julkalender

Varje fredag lägger vi upp kommande veckas kalenderblad som har kluriga uppgifter att lösa eller tips på samtalsämnen kring julens traditioner och högtider.

Hur får man tag på kalenderbladen?

Antingen laddar man ner och skriver ut kalenderbladen från vår bonusmaterialsida som du hittar här. Eller så kan du få veckans kalenderblad via e-post. Prenumerera då på våra nyhetsbrev här.

Utlottning varje vecka fram till jul på Facebook!

Varje vecka fram till jul kommer vi att ha en utlottning på Facebook med dragning på måndagar. Denna vecka lottar vi ut 4 stycken Kalenderblock. Så skynda att tävla på vår Facebooksida som du hittar här! kalenderblocket1

Kalenderblocket - så mycket mer än en vanlig kalender!

Kalenderblocket är en väggkalender som visar en dag i taget och där bladen rivs av allt eftersom. Förutom kalenderinformation finns uppgifter och tips på samtalsämnen till alla vardagar - perfekt till samlingen! Samtalsämnena handlar om traditioner och högtider, både svenska och en del internationella, samt olika talesätt och gåtor. Uppgifterna varierar inom ämnena svenska, matematik, SO och NO samt kring traditioner, bilder och rörelser. Vissa dagar är uppgiften riktad till en elev och vissa dagar till alla elever i klassen.

Tips!

Varje dag kan en ny elev vara morgonvärd och ansvara för att presentera dagen. Om det passar kan ni hänga upp de avrivna dagarna på ett snöre i klassrummet och se hur månaden växer fram. Läs mer om Kalenderblocket här. Bläddra i Kalenderblocket här.

 

rabatt på Majemas kalendrar

25% rabatt på alla kalendrar

Just nu erbjuder vi 25 % rabatt på alla kalendrar för läsåret 15/16. Erbjudandet gäller på både majema.se likväl som hos alla läromedelsdistributörer.