Ny Majema-bloggare!

Ser med spänning fram emot att få vara en del av Majema-bloggen! Det här är en helt ny värld för mig. Kanske kan vi lära oss tillsammans! Var börjar man?! I måndags fick jag lära mig att man enkelt bevakar bloggar genom att registrera ett Google Reader-konto. Här är det lätt att prenumerera på olika bloggar och alltså lätt bevaka när de uppdateras med nya inlägg. Skapa gärna ett eget konto, för inspirerande läsning rekommenderar vi att du också bevakar bloggarna som du hittar under rubriken "Bloggar vi gillar" härintill. Nu är det dags för mig att gå in i läromedlens värld och börja bekanta mig med alla Majemaförlagets fina titlar. Kan passa på att berätta att det är Karin Mannerstål som formgivit framsidan till vår "Lärarpraktikan", vilket vi tycker är jättkul. Ta en titt på Karins hemsida för inspiration inom inredning, färg och form.