Snart är det sportlov!

Tänk om man ändå hade varit i fjällen idag! Solen skiner och jag hade gärna suttit och tagit en eftermiddagsfika mot en solvägg... men det dröjer några veckor tills det är dags att plocka fram slalomskidorna och fara till fjällen.

Bild från Svenska Turistföreningen

Tog en titt på STFs hemsida och höll på att glömma bort att jag satt på jobbet. Så mycket roligt att titta på och läsa om. Först fastnade jag på sidan för sportlovserbjudanden. Sen klickade jag mig vidare till reseberättelser och "Sveriges svenskaste jobb". Åh vad roligt att skriva, fotografera och dela med sig av en resa i Sverige på detta sätt. Kul att hitta platser som man själv besökt och läsa om hur andra upplevt den! Kanske kan man samla klassens sportlovsupplevelser på liknande sätt! Ett annat sätt att upptäcka vårt land är att arbeta med den kombinerade arbets- och faktaboken om Sverige - Sverige runt!

Som avslutning tog jag en titt i STFs modeavdelning. :) Folkdräkt 2.0 Spännande och inspirerande skapelser!