Skoldagboken lila åk 5

Skoldagboken lila är en bok för planering, reflektion och utvärdering. Alla veckouppslag har en uppgift i svenska, engelska eller matematik. Skoldagboken lila innehåller även läslogg, anteckningssidor, flaggor och två plastfickor.

Skoldagboken lila är en bok för planering, reflektion och utvärdering. Alla veckouppslag har en uppgift, anpassad till årskurs i svenska, engelska eller matematik. Skoldagboken lila innehåller även läslogg, anteckningssidor, flaggor och två plastfickor. 

58,00 kr
I lager

Skoldagboken ger eleven struktur för planering, reflektion och utvärdering. Alla veckouppslag har en uppgift, anpassad till årskurs 4, 5 och 6, i svenska, engelska eller matematik. Skoldagboken innehåller även läslogg, anteckningssidor, flaggor och två plastfickor.

Skoldagboken lila har för varje vecka en ruta för "Veckans mål", en för "Det här har jag lyckats bra med" samt en lärar- och föräldraruta. Samtliga veckouppslag i skoldagboken har även en uppgift, anpassad för årskurs 5, i svenska, engelska eller matematik. Skoldagboken lila är odaterad med 44 veckouppslag på 100 sidor, har rundade hörn och plastad pärm.

Skoldagböcker finns för förskoleklass till årskurs 9.

  • Årskurs: 5
  • Beställnr: 204
  • ISBN: 978-91-89499-32-4
  • Produktstorlek: 100 sidor, 185 x 235 mm, spiralbunden