Kom igång!


Logga in för första gången

En steg för steg guide som visar hur du går vidare för att aktivera ditt konto och starta igång med din digitala produkt.


Guide - Kom igång!

 

Om Majemas digitala läromedel

Till våra basläromedel finns lärarwebbar för din undervisning.

Gemensamt för lärarwebbarna:
• Hela grundboken i digital version för gemensam visning, genomgång och uppföljning.
• Anpassad för interaktiv skrivtavla och projektor, via dator eller surfplatta.
• Individlicens 12 månader.

Varje lärarwebb har utöver detta sina specifika tillägg, som t.ex. spel, ljudfiler, filmer och extra övningar. Mer om detta kan du läsa vid respektive produkt.
Du har möjlighet att prova alla våra lärarwebbar kostnadsfritt i 30 dagar från och med april 2016.

Språkskrinet - Majemas populära svenskserie – lärarwebb för åk 1-3
Att arbeta med Språkskrinets lärarwebb är riktig kul! Lärarwebben innehåller hela elevboken samt flera nya övningar. Språkskrinets lärarwebb har samma upplägg och innehåll som böckerna och alla bokens sidor skrivbara i denna digitala version. Här finns även nya kompletterande övningar unika för lärarwebben, som du med fördel kan använda dig av vid dina genomgångar. Se film om Språkskrinets lärarwebb här.

Klassrumskalendern 
Majemas digitala kalender anpassad för interaktiv skrivtavla eller skrivplatta. Med vår interaktiva webbtjänst Klassrumskalendern skapar du och din klass enkelt er personliga kalender. Lägg in egna bilder, skapa egna texter och knyt ihop undervisningen med hjälp av Klassrumskalendern. Ett roligt och kreativt sätt att ha koll. Se gärna vår film som visar möjligheterna med vår digitala kalender. 

Mitt i prick - basläromedel i matematik - en lärarwebb du inte vill vara utan
Lärarwebben till Mitt i prick ger dig allt du behöver för genomgång och uppföljning av din lektion Här får du tillgång till färdiga illustrerade genomgångar för lektionen samt olika matteverktyg så som pedagogiskt illustrerade genomgångar av det nya som ska läras, lekfull färdighetsträning kopplat till lektionens innehåll, interaktiva verktyg för genomgångar och repetition t.ex. klocka, talkort, knappar och pengar samt kapitlets berättelse, utifrån samtalsbilden, inläst med en mattefråga som avslutning. Se film om lärarwebben för Mitt i Prick.

Learn English – basläromedel i engelska –lärarwebben navet i din undervisning!
En lärarwebb med allt samlat på en plats – bekvämt, lättanvänt och med tilltalande form. Förstora varje övning från grundboken, sjung med i sångerna, lyssna på texterna, bläddra och läs i bilderböckerna, titta på filmerna samt träna på ord och uttal med hjälp av interaktiva övningar. Med Learn English arbetsbok, webb, lärarhandledning och kopieringsunderlag har du ett komplett läromedel som tar tillvara varje minut i timplanen. Se film om lärarwebben för Learn English.