Om Learn English 1-3

Learn English är ett lättanvänt basläromedel i engelska som tar ämnet på allvar, redan från årskurs 1. Med arbetsbok, interaktiv webb och lärarhandledning har du ett komplett läromedel som tar tillvara varje minut i timplanen. 

Learn English - First book

Learn English - First book omfattar en arbetsbok, en interaktiv lärarwebb fylld med ord- och hörövningar, sånger och filmer och en lärarhandledning med kopieringsunderlag och som passar att arbeta med i årskurs 1.

 

Learn English - Second book

Learn English – Second book omfattar en arbetsbok, en interaktiv lärarwebb fylld med ord- och hörövningar, sånger och filmer och en lärarhandledning med kopieringsunderlag och som passar att arbeta med i årskurs 2.

 

Learn English - Third book

Learn English – Third book omfattar en arbetsbok, en interaktiv lärarwebb fylld med ord- och hörövningar, sånger och filmer och en lärarhandledning med kopieringsunderlag och som passar att arbeta med i årskurs 3.

 Learn English – basläromedel i engelska –lärarwebben navet i din undervisning!

En lärarwebb med allt samlat på en plats – bekvämt, lättanvänt och med tilltalande form. Förstora varje övning från grundboken, sjung med i sångerna, lyssna på texterna, bläddra och läs i bilderböckerna, titta på filmerna samt träna på ord och uttal med hjälp av interaktiva övningar. Med Learn English arbetsbok, webb, lärarhandledning och kopieringsunderlag har du ett komplett läromedel som tar tillvara varje minut i timplanen. Se film om lärarwebben för Learn English.

 

Artiklar 1-5 av 15

Page
per page
Sätt fallande sortering
 1. Learn English grundbok åk 1
  Learn English grundbok åk 1
  58 kr
 2. Learn English - First Book Lärarhandledning 105
  Learn English lärarhandledning åk 1
  200 kr
 3. Learn English – Second Book Grundbok 105
  Learn English grundbok åk 2
  73 kr

Artiklar 1-5 av 15

Page
per page
Sätt fallande sortering