Stora skattjakten skeppet åk 2-3

Stora skattjakten skeppet är en arbetsbok med fokus på läsförståelse. I boken finns ett antal uppdrag som eleverna löser genom att läsa texten samt att leta i illustrationerna.

49,00 kr
I lager

Stora skattjakten är en serie arbetsböcker med fokus på läsförståelse. I varje bok finns ett antal uppdrag, skattjakter, som eleven löser genom att läsa texten samt leta i de detaljrika, spännande illustrationerna. Stora skattjakten har en tydlig och strukturerad arbetsgång och passar bra för självständigt arbete.

Stora skattjakten Skeppet består av 7 olika uppdrag/ skattjakter som ska lösas. Bokstäverna som hittas bildar en mening som visar var skatten finns. När eleven har slutfört alla uppdrag får han/hon prova att göra en egen skattjakt. Längst bak finner du en bildordlista i alfabetisk ordning. Bildordlistan hjälper eleven med förklaringar till de ord de inteförstår, vilket utökar elevens ordförråd.

Stora Skattjakten Skeppet är den tredje boken i serien Stora Skattjakten. I serien ingår även Stora Skattjakten Skattkistan och Stora Skattjakten Piraten.

  • Årskurs: 2-3
  • Beställnr: 562
  • ISBN: 978-91-85875-16-0
  • Produktstorlek: 32 sidor, 195 x 260 mm, häftad

Läsa och skriva
- Lässtrategier för att förstå och tolka texter samt anpassa läsningen efter textens form och innehåll.

Läsa och skriva
- Lässtrategier för att förstå och tolka texter samt anpassa läsningen efter textens form och innehåll.