Bild

Matematik åk 1-3

Hitta material som du behöver i matematiken. Allt från kopieringsmaterial till basläromedel utformat enligt LGR11. Mitt i prick (FK-åk 3) är vårt basläromedel som innehåller programmering och ser till att du kan hålla din klass samlat under varje lektion. Vår serie Dagens matte (åk 1-3) är övningshäften där eleverna kan repetera och befästa sina kunskaper.

Mitt i prick

Matteserien som gör att du räcker till!

Jag vill också räcka till!
Upptäck fördelarna med lärarwebben

Om Mitt i prick FK-åk 3

I Mitt i prick för förskoleklassfår eleverna möta matematikens värld och dess olika begrepp på ett genomtänkt och utvecklande sätt. Ett komplett läromedel författat av svenska och finska författare och självklart utefter den reviderade läroplanen för förskoleklass!

Mitt i prick 1-3 är ett heltäckande basläromedel i matematik. Ett kapitel är tänkt som en lektion och består vanligtvis av tre sidor. Läromedlet innehåller, förutom den viktiga färdighetsträningen, flera kapitel med fokus på matematiska begrepp, problemlösning och kommunikation.

Mitt i prick är ursprungligen ett läromedel från Finland som har omarbetats, av svenska författare, för att följa Lgr11. Resultatet är ett matematiskt innehåll med det bästa från två världar.

Ett komplett läromedel författat av svenska och finska författare och självklart utefter den reviderade läroplanen för förskoleklass!


Artiklar 1-5 av 37

Page
per page
Sätt fallande sortering
 1. Mitt i Prick 1A
  Mitt i prick 1A grundbok
  99 kr
 2. Mitt i Prick 1A lärarhandledning
  Mitt i prick 1A lärarhandledning
  355 kr
 3. Mitt i Prick 1A Kopieringsunderlag
  Mitt i prick 1A kopieringsunderlag
  499 kr
 4. Mitt i prick 1A paket - 105
  Mitt i prick 1A paket
  2130 kr

Artiklar 1-5 av 37

Page
per page
Sätt fallande sortering