Om Mitt i prick åk 2

Mitt i prick åk 2 har en tydlig arbetsgång som främjar utvecklingen av elevernas matematiska förståelse. Ett kapitel i grundboken är tänkt som en lektion och består vanligtvis av tre sidor.


I Mitt i prick 2A så arbetar eleverna bland annat med taluppfattning talen 0-100, multiplikationstabellen 0-5 samt 10, räknehändelser och addition och subtraktion med tiotalsövergång 0-100.


I Mitt i prick 2B så arbetar eleverna bland annat med taluppfattning talen 0-1000, addition och subtraktion med hela tiotal och hundratal, programmering och klockan.


Tillsammans med den interaktiva lärarwebben och dess matteverktyg, den innehållsrika lärarhandledningen och kopieringsunderlaget i två olika nivåer har du som lärare allt du behöver färdigplanerat och klart.


Mitt i prick 2A

Ett kapitel ur Mitt i prick 2A grundbok

Två sidor bas med tillhörande färdighetsträning.

En sida extra med fler övningar och fördjupning.

Vart femte kapitel har fokus på begrepp, problemlösning och kommunikation.

Mitt i prick 2B

Ett kapitel ur Mitt i prick 2B grundbok

Två sidor bas med tillhörande färdighetsträning.

En sida extra med fler övningar och fördjupning.

Vart femte kapitel har fokus på begrepp, problemlösning och kommunikation.

Upptäck fördelarna med lärarwebben

Om Mitt i prick FK-åk 3

Mitt i prick 1-3 är ett heltäckande basläromedel i matematik. Ett kapitel är tänkt som en lektion och består vanligtvis av tre sidor. Läromedlet innehåller, förutom den viktiga färdighetsträningen, flera kapitel med fokus på matematiska begrepp, problemlösning och kommunikation.

Mitt i prick är ursprungligen ett läromedel från Finland som har omarbetats, av svenska författare, för att följa Lgr11. Resultatet är ett matematiskt innehåll med det bästa från två världar.

Ett komplett läromedel författat av svenska och finska författare och självklart utefter den reviderade läroplanen för förskoleklass!