Bild

Matematik åk 1-3

Hitta material som du behöver i matematiken. Allt från kopieringsmaterial till basläromedel utformat enligt LGR11. Mitt i prick (FK-åk 3) är vårt basläromedel som innehåller programmering och ser till att du kan hålla din klass samlat under varje lektion. Vår serie Dagens matte (åk 1-3) är övningshäften där eleverna kan repetera och befästa sina kunskaper.

Mitt i prick

Matteserien som gör att du räcker till!

Jag vill också räcka till!
Upptäck fördelarna med lärarwebben

Om Mitt i prick FK-åk 3

I Mitt i prick för förskoleklassfår eleverna möta matematikens värld och dess olika begrepp på ett genomtänkt och utvecklande sätt. Ett komplett läromedel författat av svenska och finska författare och självklart utefter den reviderade läroplanen för förskoleklass!

Mitt i prick 1-3 är ett heltäckande basläromedel i matematik. Ett kapitel är tänkt som en lektion och består vanligtvis av tre sidor. Läromedlet innehåller, förutom den viktiga färdighetsträningen, flera kapitel med fokus på matematiska begrepp, problemlösning och kommunikation.

Mitt i prick är ursprungligen ett läromedel från Finland som har omarbetats, av svenska författare, för att följa Lgr11. Resultatet är ett matematiskt innehåll med det bästa från två världar.

Ett komplett läromedel författat av svenska och finska författare och självklart utefter den reviderade läroplanen för förskoleklass!


Artiklar 11-15 av 37

Page
per page
Sätt fallande sortering
 1. Mitt i prick 2A grundbok - 105
  Mitt i prick 2A grundbok
  101 kr
 2. Mitt i prick 2A - thumb
  Mitt i prick 2A lärarwebb
  550 kr
  I lager
 3. Mitt i prick 2A - Lärarhandledning - 105
  Mitt i prick 2A - Lärarhandledning
  365 kr
 4. Mitt i prick 2A kopieringsunderlag - 105
  Mitt i prick 2A kopieringsunderlag
  510 kr
 5. Mitt i prick 2A paket - 105
  Mitt i prick 2A paket
  2295 kr

Artiklar 11-15 av 37

Page
per page
Sätt fallande sortering