Learn English First Book åk 1 - paket

Learn English First Book åk 1 är ett basläromedel i engelska.

Ta del av vårt paketerbjudande och spara  275 kronor när du köper 20 st grundböcker och en lärarwebb. Du köper då lärarwebben för 275 kr istället för 550 kr/årslicens.

1435,00 kr
I lager

Learn English gör sig allra bäst tillsammans med lärarwebben där du har tillgång till alla sånger, filmer och hörövningar. Du kan även visa varje övning i grundboken i storformat, något som gör dina genomgångar och uppföljningar så mycket tydligare och enklare.

Learn English är ett lättanvänt basläromedel i engelska som tar ämnet på allvar, redan från årskurs 1. Eleverna vill och kan – du som lärare behöver ett material som fungerar direkt. Nu finns ett planerat, strukturerat och paketerat läromedel som låter dina elever öva att tala, lyssna, samtala, läsa, skriva och sjunga på engelska.

Ta del av vårt paketerbjudande och spar 275 kronor när du köper 20 grundböcker och en lärarwebb. Du köper då lärarwebben för 275 kr istället för 550 kr/årslicens.

Vill du köpa till fler grundböcker, lärarhandledning eller kopieringsunderlag till Learn English First Book så gör du det enkelt här.

  • Årskurs: åk 1 - 20 grundböcker och en komplett lärarwebb
  • Beställnr: 7300
  • ISBN: 978-91-88359-40-7
  • Licensperiod: 12 månader
  • Digital produkt