Ring oss +46 8 716 67 95

MITT I PRICK
Basläromedel i matematik FK-åk 3

I Mitt i prick för förskoleklass får eleverna möta matematikens värld och dess olika begrepp på ett genomtänkt och utvecklande sätt. Ett komplett läromedel författat av svenska och finska författare och självklart utefter den reviderade läroplanen för förskoleklass!


Mitt i prick åk 1-3 är ett gediget och genomtänkt läromedel som ger dig ett samlat grepp över din lektion och din undervisning, kapitel för kapitel.

  • Grundboken - där eleverna har lätt att får överblick över lektionens innehåll och lärandemål
  • Kopieringsunderlaget – med färdighetsträning och fördjupning i två nivåer, kopplat till lektionen
  • Lärarwebben – där du har tillgång till färdiga illustrerade genomgångar för lektionen och olika matteverktyg.
  • Lärarhandledningen – med flera förslag för varje lektion på aktiviteter för en varierad undervisning samt facit, läxuppgifter och tester för kopiering.

Mitt i prick är ursprungligen ett läromedel från Finland som har arbetats om utifrån Lgr 11, av svenska författare. Resultatet är ett matematiskt innehåll med det bästa från två världar.


Läs mer Provkapitel
Prova lärarwebben gratis

Lärarwebben till Mitt i prick ger dig allt du behöver för digital genomgång och uppföljning av din lektion, samt roliga interaktiva övningar för genomgångar och repetition. Beställ en gratis provmånad.Provkapitel och digitalt smakprov

Du får ett provkapitel ur Mitt i prick som pdf att skriva ut och prova med din klass. Du får samtidigt tillhörande lärarwebb för kapitlet så att ni kan prova på de interaktiva övningarna.Mässor


En Mitt i prick-låda på besök!

Vi skickar kostnadsfritt en låda fylld med seriens befintliga komponenter, så att du och ditt arbetslag i lugn och ro kan lära känna serien Mitt i prick. Efter 14 dagar hämtar vi lådan igen. Boka redan idag!