Learn English basläromedel i engelska åk 1

Ett lättanvänt basläromedel i engelska som tar ämnet på allvar.
Om Learn English - First book

Learn English – First book är lätt att följa med sin tydliga struktur och välavvägda blandning av gemensamma och självständiga övningar. Alla övningar syftar till att eleven tidigt ska känna sig trygg både med att tala, lyssna, samtala, läsa, sjunga, agera och skriva på engelska.

Tillsammans med lärarwebben som består av grundboken, filmer, sånger, ljud- och hörövningar, får eleven möta, öva och lära engelska på många varierade sätt.

Grundbok

Grundboken Learn English - First book tar upp fem vardagsnära teman: Colours, Numbers, Fruits, Pets och Activities. Fyra äkta engelska bilderböcker, som gör språket levande och mer angeläget för eleven är tryckta i grundboken.

Lärarwebb

En lärarwebb med allt samlat på en plats – bekvämt, lättanvänt och med tilltalande form. Förstora varje övning från grundboken, sjung med i sångerna, lyssna på texterna, bläddra och läs i bilderböckerna, titta på filmerna samt träna på ord och uttal med hjälp av interaktiva övningar. Med Learn English arbetsbok, webb och lärarhandledning har du ett komplett läromedel som tar tillvara varje minut i timplanen.

Prova digitalt

Prova digitalt

Lärarhandledning

Den tryckta lärarhandledningen innehåller lektionsplanering med en tydlig arbetsgång. Det finns kopieringsunderlag med bildkort och spel samt tips på lekar och sånger.

Bokpaket

Fyra engelska bilderböcker finns tryckta i elevboken och inlästa på lärarwebben. Humoristisk handling i text och bild, med upprepningar och genomtänkt progression - allt på brittisk engelska. Kan även köpas som fristående paket.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad, få prova-på-övningar och bli inspirerad med Majemas nyhetsbrev!

Learn English