Learn English basläromedel i engelska åk 2

Ett lättanvänt basläromedel i engelska som tar ämnet på allvar.
Om Learn English - Second book

Det har aldrig varit roligare att lära sig engelska! Eleverna får öva på många förmågor varje lektion och på ett väldigt lustfyllt sätt - sjunga, prata, lyssna, samtala och skriva. 

Let´s go!

Grundbok

Grundboken Learn English – Second Book innehåller sju teman: School, Activities, Clothes, Body, Food, At Home, Toys. I sex av kapitlen finns en engelsk bilderbok tryckt, med humoristiska texter och skojiga bilder. Eleverna känner igen sig i den tydliga strukturen och de återkommande övningarna.

Lärarwebb

En lärarwebb med allt samlat på en plats – bekvämt, lättanvänt och med tilltalande form. Förstora varje övning från grundboken, sjung med i sångerna, lyssna på texterna, bläddra och läs i bilderböckerna, titta på filmerna samt träna på ord och uttal med hjälp av interaktiva övningar. Med Learn English arbetsbok, webb och lärarhandledning har du ett komplett läromedel som tar tillvara varje minut i timplanen.

Prova digitalt

Lärarhandledning

Learn English – Second Book lärarhandledning med kopieringsunderlag. Här finns en tydlig lektionsplanering, extra tips till varje bilderbok och kapiteltema samt alla sånger, dialoger och hörövningar utskrivna. Här finns också facit till grundboken, fördjupningsuppgifter, användbara ordkort och spel.

Bokpaket

Till varje årskurs finns ett passande bokpaket med engelska humoristiska berättelser. Dessa små böcker med härliga illustrationer är tryckta i grundboken. Bokpaketen kan även köpas fristående till klassrumsbiblioteket och eleverna kommer att vilja läsa dem om och om igen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad, få prova-på-övningar och bli inspirerad med Majemas nyhetsbrev!

Learn English