Learn English basläromedel i engelska åk 3

Ett lättanvänt basläromedel i engelska som tar ämnet på allvar.
Om Learn English - Third book

Learn English - Third Book är grundboken i ett basläromedel i engelska för årskurs 3. Läromedlet består av grundbok, lärarhandledning och lärarwebb. Med Learn English är det roligt att lära sig engelska! Det finns en tydlig struktur som gör det lätt för dig att undervisa och roligt för eleverna att öva på sina engelska förmågor i att läsa, skriva, sjunga, lyssna, prata, agera och samtala.

Grundbok

Grundboken Learn English - Third Book innehåller nio teman: Welcome Back, Wild Animals, Opposites, After School, Lunch Time, Weather, Party Time, Every Day och The House. Engelska bilderböcker finns tryckta i åtta av de nio kapitlen, med humoristiska texter och illustrationer. Nya ord och dialoger övas in på olika sätt. Alla övningar finns på lärarwebben för genomgång inför arbetet i boken.

Lärarwebb

En lärarwebb med allt samlat på en plats – bekvämt, lättanvänt och med tilltalande form. Förstora varje övning från grundboken, sjung med i sångerna, lyssna på texterna, bläddra och läs i bilderböckerna, titta på filmerna samt träna på ord och uttal med hjälp av interaktiva övningar.

Med Learn English arbetsbok, webb och lärarhandledning/kopieringsunderlag har du ett komplett läromedel som tar tillvara varje minut i timplanen. Inled lektionen med en genomgång på lärarwebben, gör ett avbrott för en sång mellan varven och avsluta lektionen med att smälla ballonger!

Prova digitalt

Lärarhandledning

Learn English - Third Book lärarhandledning med kopieringsunderlag. För att underlätta din undervisning finns här en tydlig lektionsplanering. Här hittar du också texter till alla sånger, dialoger och hörövningar. Det finns extra tips till varje bilderbok och kapiteltema. Dessutom fördjupningsuppgifter, användbara ordkort och spel, samt facit till grundboken.  

Bokpaket

Till varje årskurs finns ett passande bokpaket med engelska bilderböcker i lämplig svårighetsgrad.  De är tryckta i elevens bok och finns inlästa på lärarwebben. Texterna är fulla av humor och illustrationerna lockar till samtal och skratt. Bokpaketet till åk 3 innehåller 8 böcker. Paketen kan även köpas fristående för att fylla på klassrumsbiblioteket.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad, få prova-på-övningar och bli inspirerad med Majemas nyhetsbrev!

Learn English