Learn English basläromedel i engelska åk 1 - 6

Förbered dina elever att ta plats i världen!
  • 1-6
  • Engelska
  • Basläromedel

Förbered dina elever att ta plats i världen!

Logga in på elevwebben learnenglish.se

Är du elev eller förälder och vill logga in på elevwebben för Learn English åk 4? Klicka här.

Om Learn English

Learn English är ett basläromedel i engelska för åk 1-6. I läromedlet utgår undervisningen till stor del från skönlitterära texter med äkta och autentisk engelska, vilket berikar elevernas lärande av det engelska språket. Lärarwebbens tydliga visning av texterna, med tillhörande ljudfiler, är en härlig ingång till det gemensamma läsandet. Dessutom har Learn English en genomtänkt och strukturerad mix av hör-, tal-, läs- och skrivövningar. Lärarwebbens dialogfilmer är elevernas favorit.

”Genom arbetet med Learn English har mina elever fått en lustfylld inställning till språket. De vågar verkligen prata engelska. De har också fått träna så smått att skriva engelska. Det tycker jag är bra! Med lärarwebben blir undervisningen tydlig. Den bjuder in till delaktighet.”

Jenny Rickardsson Ljungbergaskolan

”Jag använder Learn English och barnen älskar materialet. De vill till och med ha läxor i engelska. Arbetsboken har roliga, varierade och tydliga uppgifter och lärarwebben fångar verkligen eleverna.”

Therese Andersson Hackås skola

”Lärarwebben har allt jag behöver till lektionerna. Det bästa med lärarwebben är att jag enkelt kan visa arbetsbokens sidor och uppgifter när vi har gemensamma genomgångar. Eleverna är delaktiga och aktiva under lektionens alla moment.”

Emelie Dahlman Landalaskolan

Learn English 1-6