Prova våra läromedel

Det finns många sätt att lära känna våra läromedel och dess komponenter. För dig som är nyfiken erbjuder vi gratis provkapitel för Läsresan, Mitt i Prick, Learn English och Språkskrinet. Välj valfri årskurs och ladda ner. Du kan även upptäcka våra webbar - utan att logga in.

Vill du ha en djupare förståelse för hela serien rekommenderar vi vår omtyckta Majemalåda, en läromedelslåda som du och dina kollegor kostnadsfritt får ha till påseende på skolan i två veckor. Du kan även välja en Läsresan-låda, Mitt i Prick-låda eller Learn English med komponenter enbart för dessa serier.

Prova ett kapitel utan att logga in

Nyfiken på våra läromedel? Här kan du prova på ett eller flera kapitel - både tryckt och digitalt. Välj den serie du är intresserad av.

Läs mer

En läromedelslåda till lärarrummet

Boka en Majemalåda - en fullmatat låda med våra storsäljande titlar, omtyckta kalendrar och spännande nyheter och bläddra i lugn och ro tillsammans med dina kollegor. I två veckor får ni ha lådan - helt kostnadsfritt. Vill du kan du enbart välja komponenter för någon av serierna Läsresan, Mitt i Prick matematik eller Learn English.

Boka här