Välkommen till Majemas pedagogträffar!

Vill du få fortbildning och inspiration, ta del av få konkreta tips och övningar som du kan testa i klassrummet redan nästa dag? Här kan du som lärare i åk FK-6, läsa mer om och anmäla dig till våra kostnadsfria pedagogträffar med fokus på svenska och matematik. Förutom en inspirerande föreläsning får du även ta del av Majemas nyheter och har möjligheter att upptäcka och ställa frågor om våra läromedel.

För att du ska känna dig trygg på föreläsningarna har vi tagit till en rad åtgärder för att säkerställa en trygg miljö. Vi erbjuder extra stora lokaler för att få stort avstånd mellan varandra. Hotellen där träffarna har valts ut för att de håller hög standard och har en noga utarbetad policy kring hur de arbetar med trygga möten.

Uppmuntra! Utveckla! UTMANA! - en modell för din läs- och skrivundervisning

Att kombinera ljudmetod och helordsmetod vid läsinlärningen har visat sig vara en framgångsmodell. Men hur gör man? Lyssna till Katarina Herrlin - när hon håller sin inspirerande föreläsning om den interaktiva läsmodellen och hur den går hand i hand med skrivandet! Föreläsningen rekommenderas för dig i FK-åk 3. Vi har ett begränsat antal platser så först till kvarn.

Katarina Herrlin arbetar vid campus Kalmar som universitetslektor i didaktik med inriktning läs och skriv. Hon arbetar främst inom grundutbildning, kompetensutveckling och fortbildning av lärare. Hennes undervisningsfält är framförallt grundläggande språk-, läs- och skrivpedagogik samt kartläggning och bedömning i de tidiga skolåren. • Göteborg, 4 november, kl. 17.00 - 19.00 . FULLBOKAD.

Till anmälningsformulär!

Majema pedagogträff med Anne-Marie Körling

Väck läshungern - tillsammans. Hur du som lärare kan visa vägen

Läsning måste ges tid och få plats och lärarens betydelse kan inte nog understrykas, menar Anne-Marie Körling, lärare, föreläsare, författare och Sveriges läsambassadör 2015-17. Hur kan läraren inspirera och visa vägen till läslust och vilka böcker ska barn läsa? Lyssna till en inspirerande föreläsning med Sveriges läsfrämjare där läsningen görs synlig. Föreläsningen rekommenderas för dig i FK-åk 3. Vi har ett begränsat antal platser så först till kvarn.

Anne-Marie Körling är lärare, föresläsare, författare och blev utsedd till Sveriges läsambassadör 2015-17. • Stockholm, 15 oktober, kl. 17.00 - 19.00. FULLBOKAD.

Till anmälningsformulär!

 

7 artiklar

per page
Sätt fallande sortering
 1. Språkskrinet Robot
  Språkskrinet robot grundbok åk 1
  54,00 kr
 2. Språkskrinet Troll
  Språkskrinet troll grundbok åk 1
  48,00 kr
 3. Språkskrinet clown grundbok åk 2
  Språkskrinet clown grundbok åk 2
  72,00 kr
 4. Språkskrinet detektiv grundbok åk 3
  Språkskrinet detektiv grundbok åk 3
  72,00 kr
 5. Språkskrinet Alien
  Språkskrinet alien grundbok åk 4
  93,00 kr
 6. Språkskrinet Drake
  Språkskrinet drake grundbok åk 5
  93,00 kr
 7. Språkskrinet Bläckfisk
  Språkskrinet bläckfisk grundbok åk 6
  101,00 kr

7 artiklar

per page
Sätt fallande sortering