Boka ett skolbesök

Vi på Majema kommer gärna och berättar mer om våra läromedel på er skola.
Hör av er till oss med era önskemål så ska vi se hur vi kan träffas framöver!


Majema besöker personalrummet

En Majemarepresentant kommer med en miniutställning och finns tillgänglig i personalrummet några timmar. Ni kan bläddra i våra läromedel och ställa frågor i allmänhet om vår utgivning.


Arbetslagsträff

Vill du och ditt arbetslag få en presentation av våra basläromedel lite mer på djupet? Vi kan komma på er konferenstid och visa upp seriens komponenter och svara på frågor.


Boka en Majemalåda - vår miniutställning kommer på besök i 14 dagar. En låda levereras med bud, ni ställer upp böckerna i personalrummet och kan sedan bläddra i lugn och ro. Efter 14 dagar packas lådan ihop och hämtas av DHL - självklart kostnadsfritt!


Boka en Mitt i prick-låda

Vi skickar kostnadsfritt en Mitt i prick-låda fylld med seriens befintliga komponenter för påseende i 14 dagar, så att ert arbetslag hinner bekanta er med serien. Vi bifogar även vår komponentguide ”Så jobbar du...” som vägleder er i hur arbetsgången är tänkt. Ställ gärna upp lådan i personalrummet så att fler på skolan kan få bläddra i böckerna.
Efter 2 veckor gör ni er eventuella beställning, packar ihop lådan och sätter på den bifogade adresslappen. DHL kommer sedan och hämtar lådan på samma ställe som den levererades


Matti Moberg

Kontakta Matti

Weronica Halldén

Kontakta Weronica
Majemalåda


Mitt i prick - basläromedel i matematik åk 1-3

En mattebok som gör att du räcker till. Ett kapitel är en lektion – och du håller gänget samlat.

Provkapitel


Learn English - basläromedel i engelska åk 1-3

Du får allt du behöver för din engelskundervisning – paketerat och klart. Dina elever får tala, lyssna, samtala, läsa, skriva och sjunga, redan från årskurs 1.

Mässor


Språkskrinet - läromedelsserie i svenska åk 1-6

Språkskrinet är en serie arbetsböcker som syftar till att ge eleverna ett rikare talat och skrivet språk, en fördjupad läsförståelse samt bra strukturer, strategier och redskap i sitt användande av språket.