Kalendrar & Almanackor

Våra kalendrar 
Det finns ett varierat utbud av kalendrar och almanackor som passar olika slags behov. Söker du ett planeringsverktyg för ditt arbete i skolan rekommenderar vi någon av våra lärarkalendrar. Vår klassiska gula planeringskalender har numer fått sällskap av två kalendrar klädda i tyg med linnekänsla - lärarkalendern och ämneslärarkalendern. Alla tre kalendrar är uppskattade för sin struktur, anpassade innehåll och fina färger. För dig som vill få plats med dina A4-papper utan att behöva vika dem passar Stora planeringskalendern. Här finns det gott om utrymme. Genom att spara dina kalenderböcker över tid får du en fin sammanställning av ditt arbete.

I klassrummet passar det fint med en kalender som kan sättas upp på väggen så att alla elever kan se och följa dagarna. Årsblocket har uppdaterade uppgifter som passar utmärkt till att samla klassen kring. Hela året runt är en stor väggkalender som ger dig och klassen en tydlig översikt av månaden, här kan du dokumentera viktiga dagar, prata om årstiderna, månens faser och namnsdagar.

Vad gör våra kalendrar unika?

Utöver sidorna i kalenderdelen finns det gott om utrymme för egna anteckningar och reflektion. I flera av kalendrarna finns också utrymme för frånvarolistor, provresultat etc. Samtliga kalendrar löper läsårsvis.

Lärarkalendrarna är inbundna med spiral vilket gör dem tåliga och skyddade. Elevkalendrarna har ofta en plastspiral som gör kalendern följsam och tålig. De flesta almanackor är daterade och innehåller veckonummer vilket är mycket uppskattat på skolorna. Alla kalendrar håller hög kvalitet.


Tips! Skriv gärna ut en beställningslista för våra lärarkalendrar, sätt upp den i personalrummet och gå samman med er beställning. Kalendrar för läsår 23/24 går fortfarande att beställa via mejl till kundtjanst@majema.se

Kontakta gärna kundtjänst om du vill diskutera innehållet när du ska köpa kalender!

Läs mer Visa mindre
Vi kan planeringskalendrar!

Våra kalendrar - för översikt, planering, dokumentation och utvärdering under läsåret - har genom åren underlättat för hundratusentals lärare och elever. Tydlig struktur, rymliga anteckningssidor, specifikt innehåll anpassat för målgruppen samt praktiska detaljer och bra kvalitet gör dem oumbärliga i skolvardagen.

Att dokumentera och planera ger veckan struktur och du får en tydlig agenda. Med en kalender har du allt du behöver för att skapa goda rutiner. Våra populära kalendrar är anpassade för dig som är lärare, elev eller på annat sätt arbetar inom skolans verksamhet.Kalendrar