Så handlar du

Vem kan lägga en beställning?

Hos Majemaförlaget är både skolor och privatpersoner välkomna att handla. Majemas sortiment finns också tillgängligt hos alla läromedelsdistributörer som kommunerna har upphandlingsavtal med.

Handla i webbshop

Du handlar genom att lägga varor i varukorgen för att sedan gå till kassan. Innan betalning får du välja om du handlar som skola eller privatperson. Privatpersoner fyller i sina kontakt- och adressuppgifter och avslutar köpet med kort- eller Swishbetalning.

Handlar du som representant för din skola anger du skolans namn, adress eller ort för att få upp en lista över skolor.
Välj din skola för att sedan gå vidare och fyll i resterande uppgifter. Kommer din skola inte upp i listan eller är
uppgifterna felaktiga kontakta kundtjänst så hjälper vi dig. Det är viktigt att du anger rätt fakturareferens, kontakta den ekonomiansvarige på skolan om du är osäker.

Handla via läromedelsdisdistributör

Om din skola/kommun har upphandling via en läromedelsdistributör handlar du direkt hos dem.

Leveranser

Kontrollera alltid varorna vid leverans, dvs. att kartonger är hela och oöppnade samt att antalet kollin överensstämmer med fraktsedeln. Alla avvikelser måste Du notera på chaufförens fraktsedel och därefter anmäla till Majemaförlaget. Skador som upptäckts anmäls omgående, dock senast 7 dagar efter leverans, till Majemaförlaget. Om ni har beställt via inköpscentral, ber vi er att kontakta dem.

Hantera din beställning

Efter köpet skickas en orderbekräftelse till den mejadress du angav vid beställningen. Om du inte hittar din bekräftelse i din inkorg kontrollera att den inte hamnat i skräpposten. Vill du ändra något i din beställning, saknar din orderbekräftelse eller faktura kontaktar du kundtjanst@majema.se eller 08-716 67 95. Leveranstid är normalt 1 vecka från beställning. Vid skolstart kan avvikelser förekomma. För digitala produkter ombeds du att ange en mejladress dit det skickas en bekräftelse och information om hur du aktiverar din digitala produkt senast ett dygn efter ditt köp. Mer information finns i våra köpvillkor.