Mässor

Läromedias mässor ställdes in men vi kommer att arrangera 16 stycken pedagogträffar runtom i Sverige - läs gärna mer här.

Vi kommer även att ställa ut på:

Matematikbiennalen i Växjö den 31 mars - 1 april

Vi var så glada över möjlighet att träffa dig på Matematikbiennalen detta år. Vi hoppas du hade möjlighet att titta in hos Majema i monter M3, där vi visade våra läromedel och se våra nyheter.

Mitt i prick är nu komplett FK- ÅK 6, och i vår monter kunde besökare titta, bläddra och ställa frågor! Med oss hade vi en massa roliga saker och i vår monter kunde man testa både lärarwebb och elevwebb, prova på övningar, få kopieringsunderlag och se hur man kan få hjälp med bedömning.

På plats i vår monter under hela biennalen kunde besökare prata med matte med Alicia, Catherine och Matti. På torsdagen fanns även Sara Holgersson, lärare på Vallhallaskolan i Oskarshamn i montern och berättade om hur hon använder Mitt-i-prick i sin undervisning. 
Läs mer om Matematikbiennalen 2022 här!


SETT i Kista den 26-28 april 

På SETT den 26-28 april 2022 var Majema på plats i monter B:19 för att visa på våra nyheter, prata läromedel men framförallt få möjlighet att träffa alla fantastiska lärare! Hoppas du hade möjlighet att titta förbi. 

Läs mer här! 


Läromedelsmässan i Göteborg den 3-4 maj

Den 3-4 maj finns Majema på plats i Göteborg för Läromedelsmässan som arrangeras i Eriksbergshallen. Du hittar oss i monter B:4, så ta chansen att titta närmare på våra läromedel, få kopieringsunderlag, testa våra webbar och inte minst se våra nyheter, både i tryckt och digital form!

Här kan du läsa mer om Läromedelsmässan

 

Digitalt skolbesök

Koppla upp och koppla av - vi svarar på alla dina läromedelsfrågor

Läs mer
Boka en Majemalåda

Boka en läromedelslåda för påseende med våra storsäljande favoriter.

Läs mer

Mingel i lärarrummet!

I dessa tider när mässor och andra event är inställda erbjuder vi en mobil läromedelsutställning. Duka upp i lärarrummet - vi bjuder på tilltugget!

Läs mer