Mässor

Äntligen är höstterminen igång och vi får möjlighet att träffas. Förutom alla fina webbinarier och pedagogträffar vi arrangerar under hösten (missa inte att anmäla dig!) så kommer vi även finnas på plats mässor i höst. 

Bokmässan 2022

Ska du till Göteborg och Bokmässan 2022 så missa inte att besöka Majema i monter C05:24! Vi finns på plats alla dagar och förutom att du kan se hela vårt utbud av läromedel i både tryck och digital form, bjuder vi på tävling och lite härliga give aways. Här kan du läsa mer om Bokmässan 2022 och allt som händer: Bokmässan 2022

Hoppas vi ses! 


Lärkraft 2022

Den 2 november finns Majema på plats på Stockholmsmässan, Älvsjö, för Lärkraft 2022. Lärkraft är en kostnadsfri mässa där lärare får möjlighet att fördjupa dig i klassrumspraktik och undervisning.

Under föreläsningspass kl. 09.40–10.10 vill vi speciellt lyfta möjligheten att lyssna till Johanna Bolling och hennes föreläsning Så genomför du en varierad matematikundervisning med förmågorna i centrum.

Matematikläraren Johanna Bolling har undervisat i matematik i hela grundskolan och berättar om hur hon lägger upp sin undervisning för att skapa variation och ge eleverna möjlighet att möta matematik på många olika sätt. Johanna ger exempel på aktiviteter och visar på upplägg från sin egen undervisning.

Under dagen kan du lyssna till fler intressanta föreläsare som handfast delar med sig av erfarenheter och praktiska råd kring undervisning, pedagogik och lärande. Lärkraft bjuder på flera parallella spår med föreläsningar och du väljer själv vilka du vill lyssna till. Hoppas vi ses!

Digitalt skolbesök

Koppla upp och koppla av - vi svarar på alla dina läromedelsfrågor

Läs mer
Boka en Majemalåda

Boka en läromedelslåda för påseende med våra storsäljande favoriter.

Läs mer

Mingel i lärarrummet!

Ibland är det svårt att få till en resa till en mässa eller event, därför erbjuder vi en en mobil läromedelsutställning. Duka upp i lärarrummet - vi bjuder på tilltugget!

Läs mer