Skolbesök

Mingel i lärarrummet

En mobil läromedelsutställning till din skola, helt kostnadsfritt. Vi levererar de läromedel ni önskar, du och dina kollegor dukar upp i lärarrummet - vi bjuder på tilltugget!

Läromedelstips digitalt

Du och kollegorna väljer vad ni vill veta mer om - vi svarar på dina frågor och guidar dig i våra tryckta såväl som digitala läromedel. Oavsett om ni vill ha en introduktion av våra nyheter eller en detaljerad genomgång av våra lärar- och elevwebbar - vi finns här! Efter det digitala besöket får skolan tillgång till kostnadsfri prova-på för webbar och möjlighet att beställa friex. Mötet hålls i Zoom eller Microsoft Teams.

Rådgivning på dina villkor

Oavsett på viket sätt du vill komma i kontakt med oss så finns vi här för att hjälpa dig med den information du önskar för att kunna ta beslut om ditt läromedelsinköp. Du når oss på kundtjanst@majema.se,  08-716 67 95 eller på vår chatt här på hemsidan.
Koppla upp och koppla av!

Har ni svårt att ses fysiskt? Vi ses gärna digitalt - få svar på alla dina läromedelsfrågor från våra experter, ta del av tips och nyheter! 

Mejla weronica.hallden@majema.se för att boka ett digitalt skolbesök!

Boka en Majemalåda!

Nyfiken på våra läromedel? Boka en fullmatad låda med våra storsäljande titlar, nyheter och omtyckta kalendrar! Till påseende helt kostnadsfritt!

Boka här