Lärarkalendrar

Vi är ledande på planeringskalendrar för lärare och har genom åren underlättat läsårets planering, dokumentation och utvärdering för hundratusentals lärare. Tydlig struktur, rymliga anteckningssidor, specifikt innehåll anpassat för dig som lärare samt praktiska detaljer och bra kvalitet gör lärarkalendrarna till oumbärliga planeringsverktyg i skolvardagen.

Planeringskalender för lärare

Med en bra planeringskalender, som håller ordning på arbetet, får man tid att fokusera på annat.

  • En bra lärarkalender ska man kunna lita på.
  • En bra lärarkalender har en genomtänkt struktur, beprövat innehåll och gott om plats för användarens egna idéer.
  • En bra lärarkalender är snygg, tålig och lätt att bläddra fram och tillbaka i.
  • En bra lärarkalender frigör tid och tankekraft!

Tips! Skriv gärna ut en beställningslista för våra lärarkalendrar, sätt upp den i personalrummet och gå samman med er beställning.


Läs mer Visa mindre
Fördelar med våra lärarkalendrar

Alla kalendrar håller hög kvalitet. Terminsöversikterna ger en tydlig överblick. Stora planeringskalendern är inbunden med mjuk pärm vilket gör den följsam och lätt att ha uppslagen på arbetsbordet. Övriga kalendrar är kraftigt inbundna och har en skyddad spiral för extra hållbarhet. De två tygklädda kalendrarna, lärarkalendern och ämneslärarkalendern har också ett gummiband som håller instuckna lösblad på plats. Numer har lärarkalendern fått utökat antal anteckningssidor och Stora planeringskalendern har även fått ett större format så att den rymmer alla dina A4 papper!

Lärarkalendrar