Learn English basläromedel i engelska åk 1 - 6

Förbered dina elever att ta plats i världen!
Learn English är ett basläromedel i engelska för åk 1-6. I läromedlet utgår undervisningen till stor del från skönlitterära texter med äkta och autentisk engelska, vilket berikar elevernas lärande av det engelska språket.

Se filmen om Learn English

Om Learn English

Learn English är ett basläromedel i engelska för åk 1-6. I läromedlet utgår undervisningen till stor del från skönlitterära texter med äkta och autentisk engelska, vilket berikar elevernas lärande av det engelska språket. Lärarwebbens tydliga visning av texterna, med tillhörande ljudfiler, är en härlig ingång till det gemensamma läsandet. Dessutom har Learn English en genomtänkt och strukturerad mix av hör-, tal-, läs- och skrivövningar. Lärarwebbens dialogfilmer är elevernas favorit.

Vill du veta mer?

Nyfiken på att bläddra i seriens alla delar? Beställ en Learn English låda! Du får ha den till påseende på skolan i två veckor helt kostnadsfritt. Perfekt när du vill titta och bläddra i böckerna tillsammans med kollegorna.

Beställ en låda Boka ett skolbesök

Jag har arbetat med Learn English 1-3 i många år nu och upplever att eleverna, oavsett kunskaper i engelska, fångas av de tydliga och lustfyllda uppgifterna i arbetsböckerna. Lärarwebben är ett fantastiskt komplement i min undervisning, där vi gemensamt kan arbeta med uppgifterna i boken. Webben erbjuder dessutom många extra övningar där eleverna är aktiva. Vi har verkligen roligt på våra engelskalektioner!

FATIMA ÅKERHOLM BJÖRKHAGASKOLAN

Det är så bra att eleverna i Learn English 4 får möta flera olika typer av texter i boken. Texterna är spännande, roliga och går lätt att arbeta med på olika sätt. Vi brukar lyssna på texterna flera gånger tillsammans. Ibland pausar vi och läser efter. Mina elever gillar att de kan välja hastighet när de lyssnar själva. 

FRIDA BONDESSON SOLFAGRASKOLAN

För mig är webben till Learn English mer än ett komplement till boken. Sångerna är så bra att både börja och avsluta lektionerna med. Många som inte gärna talar engelska högt i klassen sjunger ändå med när alla skrålar i kör. Webben till Learn English 1-3 är snabbladdad, lättmanövrerad och stilren, trots att den är full med så mycket bra. 

STELLAN TABERMAN KATARINA SÖDRA SKOLA
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad, få prova-på-övningar och bli inspirerad med Majemas nyhetsbrev!

Learn English 1-6