Aktuella pedagogträffar

Välkommen till Majemas pedagogträffar!

Vill du få fortbildning och inspiration, ta del av få konkreta tips och övningar som du kan testa i klassrummet redan nästa dag? Här kan du som lärare i åk FK-6, läsa mer om och anmäla dig till våra kostnadsfria pedagogträffar.

Välkommen till härliga eftermiddagar med intressanta och inspirerande föreläsningar, god fika och läromedelsutställningar!

Missa inte att se om vi kommer till din ort med en minimässa

   Så genomför du en varierad matematikundervisning med förmågorna i centrum! Onsdagen den 30 november, kl. 16:30-19:00, Hotell Birger Jarl, Stockholm

   Kom och lyssna till när Johanna Bolling berättar om hur hon arbetar för att skapa en varierad matematikundervisning utifrån förmågorna. Hon kommer att visa exempel på aktiviteter och upplägg från sin egen undervisning.

   Johanna Bolling är förstelärare i matematik och har undervisat i matematik i hela grundskolan, de senaste åren på mellanstadiet. Hon har även varit matematikutvecklare där hon bland annat arbetat med undervisningsutveckling.

   Ta med dina kollegor på en inspirerande eftermiddag Förutom att lyssna till en intressant föreläsning bjuder vi även på ett härligt fika med kaffe, smörgås och lite annat gott. Kom och mingla med dina kollegor och titta på utställningen med våra läromedel, inklusive spännande nyheter för åk 4-6, som vi dukar upp i lokalen. Majema finns på plats hela eftermiddagen för att svara på dina frågor. Förutom all inspiration får du med dig en fin goodie bag hem!

   PROGRAM
   16:30 Fika står framdukat, kom och mingla och titta på vår läromedelsutställning. (Passar dig som undervisar FK- 6)
   17:00 Mitt i prick åk 4-6 presenteras
   17:15 Så genomför du en varierad matematikundervisning med förmågorna i centrum! Föreläsning med Johanna Bolling
   18:00 – 19:00  Fortsätt att mingla och titta på läromedelsutställningen!

   PRAKTISK INFORMATION
   Tid: Onsdagen den 30 november kl. 16:30 - 19:00
   Plats: Hotell Birger Jarl, Birger Jarlsgatan 61, 113 53 Stockholm

   Ja, jag vill anmäla mig!