Kom igång digitalt

Här hittar du information och guider som hjälper dig administrera och komma igång med dina digitala läromedel, lärar - och elevwebbarna. Gemensamt för lärarwebbarna är:
  • Hela grundboken i digital version för gemensam visning, genomgång och uppföljning.
  • Anpassad för interaktiv skrivtavla och projektor, via dator eller surfplatta.
  • Individlicens 12 månader.

Varje lärarwebb har utöver detta sina specifika tillägg, som t.ex. spel, ljudfiler, filmer och extra övningar. Du kan läsa mer om detta vid respektive produkt längre ner på sidan.

På elevwebben kan eleverna ta del av innehåll från grundboken samt fördjupa sig i olika interaktiva övningar, på egen hand och i sin egen takt. Och det är enkelt för dina elever att logga in, alla elever har samma lösenord. Elevwebben kan användas både i skolan och hemma och ingår när du köper lärarwebb till Läsresan FK-åk 3 och Mitt i prick åk 4-6.

Aktivera dina digitala läromedel

Är du redo att logga in för första gången? Ladda ner vår guide och kom snabbt igång. Du kan även välja att ta hjälp
av vår korta videoguide.

Vanliga frågor och svar

Här har vi samlat svar på vanliga frågor och svar om digitala läromedel

Läs mer
Videoguide

Ta hjälp av vår korta film och kom snabbt igång med dina digitala läromedel

Läs mer
Vi guidar dig - så här kan du arbeta med dina lärar- och elevwebbar
Läsresan FK-3

Du hittar både läsebok och arbetsbok att visa i storformat. Från lärarwebben har du även tillgång till lärarhandledning och möjlighet att skriva ut alla kopieringsunderlag i färg. Inled dina lektioner med att lyssna på kapitlets text och arbeta med uppgifter på stor skärm. På elevwebben finns läsebokens alla texter inlästa för eleverna och ett stort urval av självrättande övningar. Dessutom finns ett helt nivåboksbibliotek med 64 olika titlar på 8 olika nivåer.

Se videoguide

Språkskrinet

Att arbeta med Språkskrinets lärarwebb är riktig kul! Lärarwebben innehåller hela elevboken samt flera nya övningar. Språkskrinets lärarwebb har samma upplägg och innehåll som böckerna och alla bokens sidor skrivbara i denna digitala version. Här finns även nya kompletterande övningar unika för lärarwebben, som du med fördel kan använda dig av vid dina genomgångar.

Se videoguide

Mitt i prick matematik FK-åk 6

Lärarwebben ger dig tillgång till färdiga genomgångar för lektionen, olika interaktiva verktyg för genomgångar och repetition samt kapitlets berättelse inläst med en mattefråga som avslutning. Mitt i prick åk 4-6 innehåller även en elevwebb med självrättande övningar, färdighetsträning på två nivåer, problemlösningsuppgifter, begreppsträning och kluringar. Eleverna loggar enkelt in på mip.se med klassens gemensamma lösenord.

Se videoguide

Learn English

En lärarwebb med allt samlat på en plats – bekvämt, lättanvänt och med tilltalande form. Förstora varje övning från grundboken, sjung med i sångerna, lyssna på texterna, bläddra och läs i bilderböckerna, titta på filmerna samt träna på ord och uttal med hjälp av interaktiva övningar.

Se videoguide