Nytänkande läromedel med hög pedagogisk kvalitet

Majema utvecklar nytänkande läromedel av hög kvalitet som tar till vara elevernas kreativitet och ger tänkande och empatiska elever som kan ta ställning. Vi är specialiserade på läromedel för skolåren FK till åk 6 och ger ut basläromedelserier i svenska, engelska och matematik. Vi är även ledande på planeringsverktyg, som t.ex. kalendrar för både lärare och elever.

 Vår ledstjärna är att kreativitet och struktur ska gå hand i hand. Eleverna ska få utrymme för sina egna tankar och funderingar. Vi satsar på att böckerna ska vara tilltalande i sin layout med fina och tydliga illustrationer. Eftersom redaktionen består av lärare så gör vi de läromedel vi själva skulle vilja använda i klassrummet.

Vi tror starkt på att det tryckta och digitala kan gå hand i hand. Det viktiga är att eleven får stöd i sitt lärande genom ett för årskursen anpassat och strukturerat material. Vi är medlemmar i branschorganisationen Läromedelsföretagen.

Var med och utveckla våra produkter!

Bli kontaktlärare

Är du intresserad av och förstår vikten av läromedel med hög pedagogisk kvalitet? Vill du bidra med dina erfarenheter och kunskaper som lärare? Då är kontaktlärare något för dig! Du får testa och utvärdera nya läromedel i din verksamhet, lämna synpunkter, önskemål och har en dialog med oss om skolan och läromedel. Anmäl ditt intresse genom att mejla info@majema.se.

Jobba med eller hos oss

Vill du vara med och utveckla våra produkter? Här kan du se om det finns några lediga tjänster.

Har du en läromedelsidé?

Älskar du att göra egna övningar till dina elever? Brukar dina kollegor arbeta med dina uppgifter i sina klasser? Vi vill gärna höra mer om dessa! De övningar du har provat och som du vet funkar! Låt dem inte stanna i dina pärmar, dela med dig! Kanske är det här ditt första steg mot att bli författare till ett läromedel? Mejla till info@majema.se och berätta mer!