Att undervisa med webbstöd - upptäck alla fördelar

Majemas digitala läromedel väcker lust att lära och ger stöd till din undervisning - en lärresurs som förhöjer kvaliteten på dina genomgångar och håller samma höga kvalitet som våra tryckta böcker. Med interaktiva övningar och smart funktionalitet får du ett verktyg som underlättar och lyfter din undervisning.

Gemensamt för våra digitala läromedel är:
  • * Innehåller hela grundboken i digital version för gemensam visning, genomgång och uppföljning.
  • * Är anpassad för interaktiv skrivtavla och projektor, via dator eller surfplatta.
  • * Individlicens omfattar 12 månader.
Våra digitala läromedel utgörs av ett webbstöd för läraren – en lärarwebb – som är unikt anpassad till de tryckta böckerna och har specifika tillägg, som t.ex. spel, ljudfiler, filmer och extra övningar. Till flera av våra lärarwebbar ingår även en elevwebb (Läsresan FK- åk 3 och Mitt i prick åk 4-6) där eleverna kan ta del av innehåll från grundboken samt fördjupa sig i mängder av interaktiva övningar på egen hand och i sin egen takt.

Lärarwebb

Gemensamma genomgångar ger fler elever chansen att förstå

Med lärarwebbarna kan du ha tydliga pedagogiska genomgångar med din klass. Alla grundböckerna visas i ett stort format – du får dina elevers uppmärksamhet direkt.


Digitala läromedel som fångar elevernas intresse och lust att lära

I de olika lärarwebbarna möter du flera varierade interaktiva övningar, filmer, berättelser, färdiga genomgångar, färdighetsträning och mycket mer. 

Prova utan att logga in

Elevwebb

Fördjupning och smart funktionalitet i elevwebben

På elevwebben kan eleverna ta del av innehåll från grundboken samt olika interaktiva övningar att fördjupa sig i på egen hand och i sin egen takt. Det är enkelt för dina elever att logga in, alla elever har samma lösenord. Elevwebben kan användas både i skolan och i hemmet.

Våra läromedel med webbstöd
Läsresan Fk - åk 3

Läsresan är ett basläromedel i svenska för förskoleklass – åk 3 där arbetet med språket utgår från en läsebok med berättelser, sagor, rim och ramsor och faktatexter. Alla olika texttyper finns representerade.

Läs mer

Språkskrinet Åk 1 - 3

Språkskrinet är en serie i svenska som syftar till att ge eleverna ett rikare talat och skrivet språk, en fördjupad läsförståelse samt goda strukturer i sitt språkanvändande.

Läs mer

Learn English Åk 1 - 3

Learn English är ett lättanvänt basläromedel i engelska som tar ämnet på allvar, redan från årskurs 1. Med arbetsbok, interaktiv webb och lärarhandledning har du ett komplett läromedel som tar tillvara varje minut i timplanen.

Läs mer

Mitt i Prick Fk - Åk 3

Ett basläromedel i matematik för åk Fk-3. Matteböckerna som gör att du räcker till. Ett kapitel är tänkt att vara en lektion så att du kan hålla klassen samlad.

Läs mer

Mitt i Prick Åk 4 - 6

Ett basläromedel i matematik för åk 4-6. Matteböckerna som gör att du räcker till. Ett kapitel är tänkt att vara en lektion så att du kan hålla klassen samlad.

Läs mer

Vanliga frågor och svar

För tryckta och digitala läromedel

Läs mer
Filmer & guider

Upptäck våra läromedel med inspirerande filmer och guider.

Läs mer
Kom igång digitalt

Kom enkelt igång med dina digitala läromedel. Vi hjälper dig hela vägen!

Läs mer
Prova på utan att logga in

Prova ett kapitel utan att logga in – tryckt och digitalt!

Läs mer

Vad säger lärare om webbarna?

"Läsresans webb är komplett! Jag inleder varje pass med att göra övningarna och lyssnar på texten som hör till kapitlet. Vi går igenom uppgiften till arbetsboken och eleverna får en tydlig och klar bild över vad de ska göra och arbeta med. Fantastistkt att man har tillgång till lärarhandledningen, elevernas webb och kopieringsunderlag."

Eva Ruthström

Sticklinge skola

"Jan använder mig av Mitt i prick lärarwebb där jag och mina elever arbetar utifrån cirkelmodellen. Först testar vi att göra uppgifter och uträkningar gemensamt, på webben. Därefter får eleverna jobba enskilt/i par. När genomgången är klar vet alla elever hur de ska fortsätta arbetet på egen hand. Det har aldrig varit så tydligt."

Kerstin Furuberg

Råtorpsskolan

"För mig är webben till Learn English mer än ett komplement till boken. Sångerna är så bra att både börja och avsluta lektionerna med. Många som inte gärna talar engelska högt i klassen sjunger ändå med när klassen skrålar i kör. Webben är snabbladdad lättmanövrerad och stilren, trots att den är full med så mycket bra."

Stellan Taberman

Katarina Södra skola