Bild

Mitt i prick

Mitt i prick för förskoleklass får eleverna möta matematikens värld och dess olika begrepp på ett genomtänkt och utvecklande sätt. Ett komplett läromedel författat av svenska och finska författare och självklart utefter den reviderade läroplanen för förskoleklass.

Mitt i prick 1-3 är ett heltäckande basläromedel i matematik. Ett kapitel är tänkt som en lektion och består vanligtvis av tre sidor. Läromedlet innehåller, förutom den viktiga färdighetsträningen, flera kapitel med fokus på matematiska begrepp, problemlösning och kommunikation.

Vad säger lärarna om Mitt i prick?

Anna-Karin Öhman, Stocksundsskolan

"Jag har precis bytt läromedel och är jättenöjd! Nu behöver inte eleverna stryka en massa uppgifter i boken. Berättelserna om familjen är elevnära och layouten trevlig. Toppen att boken har programmeringsuppgifter samt fokus på problemlösning, löpande."

Eva Marklund, Brunns skola

"Vi har kunnat följa lärarhandledningen sida för sida och det har sparat så mycket planeringstid! Arbetsmaterialet är lagom för en lektion och förslagen till aktiviteter har olika svårighetsgrad."

Mitt i prick åk 1-3 är ett gediget och genomtänkt läromedel som ger dig ett samlat grepp över din lektion och din undervisning, kapitel för kapitel.

 • Grundboken - där eleverna har lätt att få överblick över lektionens innehåll och lärandemål.
 • Kopieringsunderlaget – med färdighetsträning och fördjupning i två nivåer, kopplat till lektionen.
 • Lärarwebben – där du har tillgång till färdiga illustrerade genomgångar för lektionen och olika matteverktyg.
 • Lärarhandledningen – med flera förslag för varje lektion på aktiviteter för en varierad undervisning samt facit, läxuppgifter och tester för kopiering.

Mitt i prick är ursprungligen ett läromedel från Finland som har arbetats om utifrån Lgr 11, av svenska författare. Resultatet är ett matematiskt innehåll med det bästa från två världar.


Artiklar 1-5 av 35

Page
per page
Sätt fallande sortering
 1. Mitt i prick Fk grundbok 105
  Mitt i prick FK grundbok
  73 kr
 2. Mitt i prick FK lärarwebb
  Mitt i prick FK lärarwebb
  250 kr
  I lager
 3. Mitt i prick Fk lärarhandledning -105
  Mitt i prick FK lärarhandledning
  355 kr
 4. Mitt i prick – väggkort 0-10
  Mitt i prick – väggkort 0-10
  98 kr
 5. Mitt i prick Fk paket - 105
  Mitt i prick FK paket
  1585 kr

Artiklar 1-5 av 35

Page
per page
Sätt fallande sortering