Prova Learn English 3

Prova ett kapitel ur Learn English, valfri årskurs - tryckt eller digitalt. Eller varför inte hålla en provlektion med läromedlet tillsammans med dina elever? Är du nyfiken och vill veta mer om hur du kan arbeta med Learn English digitala stöd finns vår korta videoguide.

Välj årskurs du vill prova

Learn English åk 3

Prova ett kapitel ur Learn English - tryckt eller digitalt. Eller både och!

När du vill veta mer!

Mer om serien

Learn English är ett lättanvänt basläromedel i engelska som tar ämnet på allvar, redan från årskurs 1. Eleverna vill och kan – du som lärare behöver ett material som fungerar direkt. Nu finns ett planerat, strukturerat och paketerat läromedel som låter dina elever öva att tala, lyssna, samtala, läsa, skriva och sjunga på engelska. Läs mer om serien.

Boka ett skolbesök

Vill du, ditt arbetslag och skola, ha besök av oss där vi presenterar våra basläromedel lite mer på djupet. Kontakta då Weronica Halldén på weronica.hallden@majema.se så ser vi hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

En Majema-låda på besök!

Vi skickar kostnadsfritt en låda fylld med ett urval av våra läromedel, kalendrar och nyheter, så att du och ditt arbetslag i lugn och ro kan lära känna våra läromedel. Efter 14 dagar hämtar vi lådan igen. Boka redan idag!