Prova Mitt i Prick åk 1

Prova ett kapitel ur Mitt i prick, valfri årskurs - tryckt eller digitalt. Eller varför inte hålla en provlektion med läromedlet tillsammans med dina elever? Är du nyfiken och vill veta mer om hur du kan arbeta med Mitt i pricks digitala stöd finns vår korta videoguide.

Välj årskurs du vill prova

Mitt i Prick åk 1a

En mattebok som gör att du räcker till. Ett kapitel är en lektion – och du håller gänget samlat.

Mitt i prick 100-rutan

Vi bjuder på affischen 100-rutan samt ett häfte med hundratals möjligheter till kunskap -100 tips till 100-rutan!

Mitt i Prick extramaterial

Här bjuder vi på övningar ur vårt basläromedel Mitt i prick matematik FK-3. Fritt för dig att skriva ut och prova i klassen.

När du vill veta mer!

Mer om serien

Mitt i prick är ett gediget och genomtänkt läromedel som ger dig ett samlat grepp över din lektion och din undervisning, kapitel för kapitel. Samtidigt som dina elever får en god överblick över lektionens innehåll och lärandemål. Läs mer om serien

Boka ett skolbesök

Vill du, ditt arbetslag och skola, ha besök av oss där vi presenterar våra basläromedel lite mer på djupet. Kontakta då Weronica Halldén på weronica.hallden@majema.se så ser vi hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

En Mitt i Prick-låda på besök!

Vi skickar kostnadsfritt en låda fylld med seriens befintliga komponenter, så att du och ditt arbetslag i lugn och ro kan lära känna serien Mitt i prick. Efter 14 dagar hämtar vi lådan igen. Boka redan idag!